nieuws

Sport bij RTV Oost 31 mei en 1 juni

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport. Met voetbal en live handbal.

Zaterdag live bij RTV Oost: strijd om landstitel Sercodak/Dalfsen

Zaterdag 31 mei doet TV Oost live verslag van de handbalwedstrijd VOC Amsterdam tegen Sercodak/Dalfsen in de strijd om de landstitel. De handbaldames van Sercodak/Dalfsen kunnen geschiedenis schrijven. Afgelopen weekend won de ploeg in eigen huis van VOC Amsterdam. Wanneer zaterdag opnieuw gewonnen wordt is het team van coach Peter Portengen voor de vierde keer in successie landskampioen. De wedstrijd VOC Amsterdam - Sercodak/Dalfsen is zaterdag 31 mei vanaf 19.20 uur live te zien op TV Oost. Het live-verslag is ook in zijn geheel via de website van RTV Oost te volgen en ook Radio Oost heeft ruim aandacht voor de wedstrijd.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor de nacompetitie voetbal. Staphorst strijdt om een plek in de topklasse tegen Stedoco. Verder aandacht voor de wedstrijd Olde Veste ’54 uit Steenwijk tegen WHC. De ploegen spelen om een plek in de hoofdklasse. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een terugblik op de wedstrijd van de handbalsters van Sercodak/Dalfsen tegen VOC Amsterdam. Verder aandacht voor nacompetitie voetbal. PH speelt tegen Heino om een plek in de 1e Klasse en LRC Leerdam tegen WVF uit Zwolle om een plek in de hoofdklasse. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.