nieuws

Man uit Enschede zwaargewond, maar hoe is dat gekomen?

Politie wil weten hoe Enschedeër gewond raakte
Politie wil weten hoe Enschedeër gewond raakte
Een 60-jarige man uit Enschede is ernstig gewond in het ziekenhuis opgenomen. Hij heeft onder andere een gebroken sleutelbeen, drie gebroken ribben, een klaplong en een snee en zwelling op zijn hoofd. De politie wil graag weten hoe de man zo ernstig gewond raakte.
De man is gisteravond rond middernacht op zijn scootmobiel vertrokken bij zijn dochter. Hij kwam echter pas een uur later aan bij zijn woning waar hij gewond en bloedend werd gevonden door zijn vrouw. Zij heeft de ambulance gebeld. De man is voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis, waar hij is opgenomen.
De politie heeft direct nadat gemeld werd wat er was gebeurd technisch onderzoek ingesteld. Uit de aangetroffen sporen gaat de politie ervan uit dat er iets is gebeurd in het gangpad en de achtertuin van de woning van de man aan de Cronjestraat in Enschede. Om welke sporen het gaat, is niet bekend. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld. Het is nog niet duidelijk of er sprake is geweest van een misdrijf of een ongeluk.
De politie vraagt personen die meer weten over het incident of iets bijzonders hebben gezien contact op te nemen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.