nieuws

Mysterie zwaargewonde man Enschede opgelost: eenzijdig ongeval is oorzaak

Mysterie rond gewonde man opgelost
Mysterie rond gewonde man opgelost
De 60-jarige man uit Enschede die in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond werd opgenomen in het ziekenhuis, is gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Dat blijkt uit de verklaring van een getuige die de man heeft geprobeerd te helpen. Daarmee is het raadsel voor de politie opgelost. Die kon namelijk niet achterhalen hoe de man gewond geraakt was.
De man vertrok vrijdagavond rond middernacht op zijn scootmobiel bij zijn dochter en kwam pas een uur later zwaargewond bij zijn eigen woning aan. Zijn vrouw heeft vervolgens een ambulance gebeld die het slachtoffer mee heeft genomen naar het ziekenhuis. Maar over hoe de man gewond is geraakt tastte de politie nog in het duister.
Een 34-jarige man uit Enschede heeft duidelijkheid kunnen verschaffen. De man zag dat het slachtoffer op de rotonde Oostweg met de Keppelerdijk hard uit zijn scootmobiel viel en daarbij gewond raakte. De getuige heeft de bloedende man nog hulp aangeboden, maar die weigerde dat. De getuige is vervolgens naar huis gereden.

De Verkeersongevallenanalist heeft op de rotonde onderzoek gedaan en heeft daarbij onder meer bloedsporen aangetroffen. Ook zijn er andere aanwijzingen gevonden die het verhaal van de getuige bevestigen. De politie is met dat verhaal naar de vrouw van het slachtoffer gegaan en hebben haar het verhaal verteld. De vrouw is blij dat het mysterie nu opgelost is.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.