nieuws

Politie: omstanders hebben slachtoffers ongeluk A1 Oldenzaal gered

Omstanders die het ongeluk met een vrachtwagen en een auto op de A1 bij Oldenzaal zagen gebeuren, hebben direct ingegrepen na het ongeluk, meldt de politie woensdagavond. Volgens de politie lukte het hen om na het ongeluk aan het eind van de middag snel de slachtoffers uit de brandende vrachtauto en auto te halen. Hierdoor is erger voorkomen.
Een 57-jarige bijrijder van de betrokken personenauto liep ernstige brandwonden op. De 21-jarige besturder raakte lichtgewond. De twee slachtoffers komen uit Hengelo. De 36-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen bleef ongedeerd.
Het ongeluk gebeurde rond half vijf op de rijbaan richting Oldenzaal. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing en belandden ze in de middenberm. De vrachtwagen en de auto vlogen vervolgens in brand.
Niet alle mensen die hulp hebben verleend zijn bij de politie bekend, omdat ze kort na het ongeval verder reden. De politie roept hen daarom op zich te melden wanneer blijkt dat ze toch brandwonden hebben of gebruik willen maken van slachtofferhulp.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.