nieuws

Trouwen in de modder tijdens StrongmanRun 2014 in Hellendoorn

Organisatie StrongmanRun
Organisatie StrongmanRun
De StrongmanRun in Hellendoorn, een groot sportief evenement in Nederland, geeft deelnemers dit jaar de mogelijkheid om naast de loodzware obstakels nog een horde in het leven te nemen: het huwelijk. Of er veel aanmeldingen van trouwparen gaan komen, is nog afwachten: bruine blubber op de belangrijkste jurk van je leven is niet voor iedereen een prettig idee..
De bruidsparen kunnen samen de finish te bereiken als echtgenoten. Daarvoor moeten ze wel 33 obstakels en 21 kilometer overwinnen. En erg schoon zullen de deelnemers niet op hun trouwfoto's staan, om bij een van de twee trouwlocaties te komen moet het stel eerst door de modder of door de rivier de Regge.

Na het ja-woord naar de finish

Bij de trouwlocaties staat een trouwambtenaar, die de stellen trouwt in aanwezigheid van familie en vrienden. Daarna zullen de echtgenoten het parcours afmaken. De organisatie van de StrongmanRun stelt wel dat deze mogelijkheid alleen voor serieuze kandidaten is, de verbintenis geldt namelijk als een officieel huwelijk voor de Nederlandse wet.
De StrongmanRun wordt zondag 7 september gehouden.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.