nieuws

Artiesten RTV Oost Familiedag bekend

RTV Oost familiedag
RTV Oost familiedag
Allerlaatste kaarten komende week te winnen RTV Oost organiseert op zondag 15 juni a.s. voor het derde achtereenvolgende jaar een speciale Familiedag voor al haar kijkers en luisteraars, in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo. Vandaag konden vanaf 09.30 uur de gratis kaarten besteld worden. En dat werd massaal gedaan. Alle 3000 beschikbare kaarten waren in minder dan een uur vergeven.
Wie geen kaartje heeft weten te bemachtigen kan van 7 t/m 13 juni nog een poging wagen in de diverse radioprogramma’s en via de Facebook-pagina van RTV Oost. In verschillende quizjes zullen dan de allerlaatste kaarten te winnen zijn.

Artiesten

Naast de bekende gezichten en stemmen van RTV Oost die op 15 juni assisteren in het park, kan er ook genoten worden van optredens van de feestartiesten Henri van Velzen en De Fantastico’s. Zanger Henri van Velzen begon rond zijn 18e als zanger bij de band ‘Highway’. Feesten werd sindsdien zijn leven en dat gaat hij laten zien tijdens de RTV Oost Familiedag. Ook De Fantastico’s zijn op de RTV Oost Familiedag aanwezig. De namen Henk Janssen en Johnny Meijers, de een met een Moonlights-verleden en de ander uit de Sunstreams, staan garant voor een flinke portie feestervaring.
De RTV Oost Familiedag is zondag 15 juni vanaf 10:00 uur live te zien op TV Oost. Ook Radio Oost besteedt dan regelmatig aandacht aan de gebeurtenissen in het park. Alle informatie over de RTV Oost Familiedag is te vinden op www.rtvoost.nl/waarbeek.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.