nieuws

Identiteit bekend van vrouw die hairextensions kreeg in Hengelo maar niet betaalde

De oplichtster op haar rug gezien
De oplichtster op haar rug gezien
De identiteit van de vrouw is bekend die gisteren zonder te betalen met hairextensions ter waarde van 500 euro wegliep bij Beauty By Roos Hairextensions in Hengelo.
Dat meldt de eigenaresse van de Hengelose zaak op haar Facebookpagina.De vrouw kreeg gisteren meerdere tips nadat ze gemeld had dat de vrouw haar had bedrogen door zonder te betalen weg te lopen. Ze loofde daarbij een beloning uit. De gouden tip leverde een tegoedbon van 250 euro op.
Volgens de Hengelose onderneemster gaat het om een doorgewinterde oplichtster uit Goor. "Ik kreeg een aantal meldingen binnen van mensen die ook voor grote geldbedragen door haar zijn opgelicht", vertelt de Hengelose. "Die mensen zijn zelfs een beetje bang voor haar en willen anoniem blijven." Ze heeft naam en adres van de vrouw en zal die dinsdag doorgeven aan de politie. "De tipgevers hebben mij foto's laten zien van de vrouw en ik weet zeker dat ze het is."
De oplichtster kon dus uiteindelijk achterhaald worden dankzij een oproep op Facebook. "Dat bericht van mij is in Twente zo'n 500 keer gedeeld", aldus de opgeluchte Hengelose onderneemster.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.