nieuws

Thompson wint 100 meter in nieuw stadionrecord bij FBK-Games, Van Langen tevreden

Richard Thompson heeft vanavond de 100 meter gewonnen tijdens de FBK-Games in Hengelo. De sprinter uit Trinidad en Tobago liep tijdens het slotstuk van het evenement een nieuw stadionrecord: 9,95 seconden.
De Brit Chijindu Ujah eindigde op plek twee in 9,96 seconden. Jason Rodgers uit Saint Kitts en Nevis werd derde in 10,06 seconden. De niet geheel fitte publiekslieveling Churandy Martina eindigde op plek acht.

Hassan wint 1500 meter

De Nederlandse Sifan Hassan was de snelste op de 1500 meter bij de vrouwen. Ze liep een tijd van 4.01,79 minuten. Laura Muir uit Groot-Brittanië werd tweede en Meraf Bahta eindigde op plek drie.

Stadionrecord op 100 meter horden

Op de 100 meter horden bij vrouwen werd een nieuw stadionrecord gelopen. De Amerikaanse Queen Harrison liep 12,56 seconden en bleef daarmee de Britse Tiffany Porter en Jacquelyn Coward uit Amerika voor.

Lavillenie haalt stadionrecord niet

De Fransman Renaud Lavillenie slaagde er niet in om het stadionrecord bij het polsstokhoogspringen te verbeteren. Hij probeerde 5.91 meter te springen, maar slaagde daar niet in. Hij won wel met 5.80 meter.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.