nieuws

Informatiepunt Enexis in wijk de Bolhaar in Enschede

Enexis heeft een informatiepunt ingericht aan de Mozartlaan in Enschede waar bewoners van de Bolhaar terecht kunnen met vragen.
De bewoners kunnen sinds 12 uur maandagmiddag terecht bij een keet van Enexis op een grasveldje aan de Mozartlaan. Sinds zaterdagochtend zit een deel van de wijk de Bolhaar in Enschede zonder gas door een breuk in de waterleiding, waardoor er water in de naastgelegen gasleiding is gestroomd. Monteurs van Enexis zijn met man en macht bezig om de gastoevoer geleidelijk te herstellen.

Deel huishoudens weer voorzien van gas

Om 17.00 uur maandagmiddag hadden iets meer dan 120 van de 300 getroffen huishoudens weer gas. Het is nog onduidelijk hoe lang het duurt om alle huishoudens weer van gas te voorzien.

Een groot deel van de hoofdgasleiding in de Horstlindelaan is weer in bedrijf en onder druk gebracht. Een deel van de hoofdgasleiding van de Horstlindelaan is nog niet schoon. De aansluitingen naar de woningen moeten nog wel worden nagekeken voordat daar de druk weer opgezet wordt.
In de gasleiding op de Dr. Zamenhoflaan zit inmiddels geen water meer. Het kan nog even duren voordat de  bewoners daadwerkelijk weer gas hebben, omdat er in de 'dienstleidingen' naar de huizen nog wel water kan zitten.
Bekijk de video in HD op YouTube
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.