nieuws

Dorpscafé en partycentrum Peddemors in Manderveen gaat dicht

Partycentrum Peddemors in Manderveen
Partycentrum Peddemors in Manderveen
Dorpscafé en partycentrum Peddemors in Manderveen gaat dicht. Op de laatste dag van het jaar sluit het horecabedrijf de deuren. Dat meldt de website TubbergenNieuws.nl. Peddemors is al 86 jaar gevestigd in Manderveen.
Uitbaters Jeroen Peddemors en Raymond Oude Oosterik hebben zelf besloten om er mee te stoppen. Om het bedrijf de komende jaren succesvol voort te zetten, moet de bedrijfsvoering worden veranderd. Om persoonlijke redenen hebben beide mannen besloten om die uitdaging niet meer aan te gaan. 

"Met volle inzet afsluiten"

Jeroen Peddemors, tevens eigenaar van HeliCentre in Lelystad, zegt er het volgende over: "Het afnemende horecabezoek en het verlies van een deel van onze klantenkring aan het 'alternatieve circuit' hebben in onze beslissing meegewogen.
Wij zijn de afgelopen jaren met veel plezier en inzet binnen ons bedrijf werkzaam geweest, waarbij we altijd een beroep hebben kunnen doen op een geweldig team medewerkers. Wij willen benadrukken dat dit ook tot het einde van het jaar gewoon zo zal blijven. We zullen met volle inzet deze periode afsluiten."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.