nieuws

Go Ahead Eagles bevestigt komst doelman Van der Hart

Mickey van der Hart staat komend seizoen onder de lat bij Go Ahead Eagles. De doelman verlengde zijn contract bij Ajax en wordt verhuurd aan de club uit Deventer.
Van der Hart was afgelopen seizoen derde doelman bij Ajax, maar speelde vooral voor Jong Ajax in de Jupiler League. Om meer ervaring op te doen op het hoogste niveau staat hij komend seizoen op doel in Deventer. Van der Hart is de opvolger van de vertrokken Deen Stephan Andersen.
Trainer Foeke Booy over Van der Hart: "We wilden ook graag ervaring halen, maar dan moet de mogelijkheid er wél zijn, het wel haalbaar blijken. Voor de rest voldoet Mickey volledig aan ons profiel. Hij past perfect in ons systeem, heeft een goede uitstraling, talent, lengte, is Nederlands en kan zeer goed meevoetballen, zowel rechts als links heeft hij een uitstekende trap in zijn benen. Hij zit niet voor niks bij Jong Oranje en het is niet voor niks dat Ajax zijn contract heeft opengebroken cq verlengd. Ik denk dat hij de beste keeper van zijn generatie is. Daarnaast heeft Mickey al twee jaar getraind bij het eerste elftal van Ajax, dus op hoog niveau. En hij heeft ervaring opgedaan met Jong Ajax in de Eerste Divisie. Je moet hem zien zoals Nick Marsman het ook heeft gedaan bij FC Twente en daar eerste keeper is geworden."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.