nieuws

Oud-prof Ellery Cairo assistent-trainer bij FC Twente Vrouwen

Ellery Cairo
Ellery Cairo
Ellery Cairo is komend seizoen assistent-trainer van Arjan Veurink bij FC Twente Vrouwen. De voormalig aanvaller van FC Twente is de opvolger van Jamory Leysner.
Cairo op de website van de club: "Afgelopen seizoen heb ik voor de verkorte cursus Trainer/coach 3 in combinatie met Trainer/coach 2 stage gelopen bij FC Twente bij de D1 en B2. Hierdoor heb ik als trainer kennis gemaakt met FC Twente en met het team FC Twente Vrouwen. Ik ben enthousiast geworden en wil graag met de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn carrière als voetballer het team verder helpen in de ontwikkeling die het doormaakt. Als aanvaller denk ik verder ook mijn bijdrage te kunnen leveren in zaken zoals het aanvalsspel met het kiezen van positie en het perfectioneren van het geven van voorzetten."
Technisch Manager Cees Lok: "Met Ellery hebben we opnieuw een oud-prof die komend seizoen werkzaam is voor het vrouwenvoetbal. Dat is een mooie ontwikkeling. Ondanks dat Ellery een beginnend trainer is hebben we er veel vertrouwen in dat hij met zijn ervaring van waarde zal zijn voor het team."
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.