nieuws

Traditionele vuurwerkshow op Deventer kermis pas op zaterdagavond

Vuurwerkshow
Vuurwerkshow
Het is een traditie waar elk jaar half Deventer voor uitloopt: de vuurwerkshow van de Deventer kermis. Ditmaal wordt met de traditie gebroken dat het vuurwerk steevast op de vrijdagavond wordt afgeschoten. In verband met de eerste WK-wedstrijd van Oranje tegen Spanje wordt het vuurwerk pas morgen, zaterdagavond, om 23.00 uur afgeschoten.
Om alle liefhebbers van het Nederlands Elftal tegemoet te komen, is de vuurwerkshow dit jaar later dan normaal. De show is ongekend. Het thema ‘vuur’ wordt op spectaculaire wijze centraal gezet. Vanaf de Worpzijde wordt het vuurwerk afgeschoten waarbij het uitzicht boven de IJssel adembenemend is. Het publiek kan zich verzamelen op de Welle.
De Deventer Zomerkermis is vanavond tijdens de wedstrijd Nederland – Spanje wel gewoon geopend. De ondernemers van de Deventer Zomerkermis steunen het Nederlands eftal en daarom krijgen attracties een extra oranje tintje. De Deventer Zomerkermis duurt nog tot en met zondag 15 juni. Vandaag en morgen is de kermis geopend tot 01.00 uur en op zondag tot 24.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.