nieuws

IKEA laat potentiële werknemers alvast kennismaken met bedrijfscultuur

De eerste paal werd in april geslagen
De eerste paal werd in april geslagen
Het duurt nog even voordat IKEA in Zwolle is gevestigd. De opening staat gepland in het voorjaar van 2015. Toch wil de meubelgigant uit Zweden potentiële werknemers alvast kennis laten maken met de cultuur van het bedrijf. Dat gebeurt volgende week woensdag in het stadhuis in Zwolle.
Suzanne Bouten van IKEA benadrukt dat het om een informatiedag gaat. "De mensen kunnen er dus niet solliciteren. Dat kan in een later stadium pas."
Dat de bijeenkomst plaats heeft in het stadhuis komt volgens haar voort uit de goede samenwerking tussen IKEA en de gemeente Zwolle. "Overal waar wij zitten werken wij nauw samen met de gemeente", aldus Bouten. Vanuit de gemeente gezien een begrijpelijk standpunt. Een vestiging van IKEA staat garant voor veel werkgelegenheid. "Driehonderd banen in Zwolle", zegt Bouten. "Een mix van fulltimers en parttimers."
Belangstellenden kunnen tussen tien en vijf uur terecht in het stadhuis aan het Grote Kerkplein. Storemanager Sandra Schouten geeft er de hele dag door presentaties.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.