nieuws

CSI Twente

Jeroen Dubbeldam
Jeroen Dubbeldam
Vandaag begint één van de grootste paardensportevenementen van Overijssel, CSI Twente. Zes dagen internationale springsport in Geesteren. Het evenement wordt zondag 29 juni afgesloten met de Grote Prijs van Twente. Vanavond in En Dan Nog Even Dit volop aandacht voor dit evenement met Gerard Maathuis & Gert-Jan Oplaat.
Crème de la crème
De organisatie is zeer tevreden met de deelnemerslijst. Ook dit jaar komt de crème de la crème van de internationale springsport richting Erve Maathuis. Niet verwonderlijk want de Grote Prijs maakt deel uit van de prestigieuze Masters League, samen met de gerenommeerde concoursen van Dortmund, Bremen, München, Basel en Frankfurt.
RTV Oost
Op TV Oost wordt zondag 29 juni een special uitgezonden rond de 40-ste editie van CSI Twente. Het begint om 21.40 uur en wordt elk uur herhaald. In de special zijn sfeerimpressies en reportages te zien en er zijn beelden van de Grote Prijs van Twente. Ook op Radio Oost zijn regelmatig flitsen te horen van het paardensportevenement op Erve Maathuis in Geesteren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.