nieuws

Tankstation Enschede heeft 'de grens bereikt'

Het Total tankstation aan de Veldhoflanden in Enschede heet voortaan 'Actie Tankstation Stroinkslanden'. Ook het uiterlijk van het tankstation is veranderd. Grote spandoeken met 'Bij ons is de grens bereikt' hangen aan de gevel.Â
Manager van stationseigenaar CalpamSMD Olie Ron Voorham voelde zich genoodzaakt actie te ondernemen tegen het besluit van de overheid om niets te veranderen aan de accijnzen.

Verschillende acties

De pomphouders langs de grensstreek protesteren al langer tegen de grote verschillen in de benzineprijs tussen Nederland en Duitsland. Volgens Voorham is het daarom noodzakelijk een andere weg in te slaan. Dat doet hij door verschillende acties in het leven te roepen. Bij een volle tank krijg je bijvoorbeeld een wasbeurt van de auto voor één euro. Zo hoopt hij meer mensen te trekken.
Voorham hoopt op deze manier zijn vijf werknemers niet op straat te hoeven zetten. "Je kunt anoniem gaan tanken in Duitsland of hier met een glimlach door mensen worden bediend." Met klantvriendelijkheid hoopt de manager de concurrentie met Duitsland aan te gaan. Vooralsnog is de nieuwe formule een proef. Over vier maanden wordt gekeken of het werkt.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.