nieuws

Voetbalclub Zwolsche Boys heeft nieuw bestuur en blijft bestaan

Voetbalclub Zwolsche Boys heeft een nieuw bestuur en kan blijven bestaan. De ledenvergadering van de club stemde vanavond in met de aanstelling van 7 personen die het nieuwe bestuur gaan vormen.
Oud GroenLinks wethouder in Zwolle Hennie Kenkhuis wordt de nieuwe voorzitter van de club. Hij neemt de voorzittershamer over van John Nijenhuis die de functie tijdelijk vervulde. Nijenhuis is blij met de nieuwe bestuurders: "Ik heb er een goed gevoel over. Je merkt dat er weer energie door de vereniging stroomt. Dit is goed voor Zwolsche Boys".
Het nieuwe bestuur gaat onder meer onderzoeken of er nauwer kan worden samengewerkt met buurclub ZAC, dat op hetzelfde sportcomplex huist. Ook gaat er gewerkt worden aan activiteiten rond het 100-jarig jubileum van Zwolsche Boys, dat voor 2018 op de rol staat.
De aftredend waarnemend voorzitter had samen met de secretaris van de club geëist dat er nieuwe bestuursleden zouden komen. Het oude bestuur was onderbezet en kon de taken nauwelijks aan. Als er vanavond geen nieuwe bestuursleden naar voren zouden treden, was Zwolsche Boys zo goed als zeker opgeheven.
Behalve de nieuwe bestuursleden zijn er ook nieuwe mensen aangesteld die verschillende commissies binnen de club gaan leiden. Voorbeelden daarvan zijn een sponsor-, pr-, en technische commissie.
Bekijk de video in HD op YouTube.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.