nieuws

PEC-voorzitter Adriaan Visser: "Wij steunen Jesper Drost"

PEC Zwolle blijft Jesper Drost steunen tot de rechter een uitspraak heeft gedaan. Dat zegt voorzitter Adriaan Visser tegen RTV Oost. De 21-jarige aanvaller wordt verdacht van poging tot doodslag.
Jesper Drost wordt ervan verdacht dat hij vorige week na een ruzie in Steenwijk op twee mannen is ingereden. "Afgelopen week werd de club geconfronteerd met een betreurenswaardig voorval rondom onze speler Jesper Drost. PEC Zwolle steunt Jesper Drost hangende het justitiële onderzoek naar de aanklacht die tegen hem is ingediend, vanwege poging tot doodslag en het verlaten van de plek van het ongeluk", aldus de voorzitter.

"Beperken tot de feiten"

Hij vervolgt: "De club wil zich tot de feiten beperken en gaat niet mee in speculaties en verdachtmakingen. De feiten die tot nu toe bekend zijn, geven PEC Zwolle geen aanleiding om actie te ondernemen ten aanzien van Jesper in de zin van een schorsing of iets dergelijks. Gedurende het onderzoek zullen wij hem dus blijven steunen."
"Pas als er nieuwe feiten op tafel komen of er een rechterlijke uitspraak plaatsvindt, zal PEC Zwolle zich opnieuw beraden over een standpunt. De club hanteert daarbij ook als werkgever van Jesper een consistent beleid, zoals zij dat ook in een eerder geval bij een voormalig medewerker heeft gedaan."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.