nieuws

Gebiedsverbod voor vijf personen bij rotonde in Vroomshoop

Aanhoudingen in Vroomshoop na Oranje-feest
Aanhoudingen in Vroomshoop na Oranje-feest
Vijf personen die vorige week woensdag betrokken waren bij een grote vechtpartij in Vroomshoop hebben een gebiedsverbod opgelegd gekregen.
Zij mogen tijdens alle wedstrijden, die het Nederlands Elftal dit WK speelt, niet in de buurt komen van de rotonde aan de Hammerweg. Daar ontstond na de voetbalwedstrijd die Oranje won van Australië een groot feest, die uitliep in een grote vechtpartij. De politie greep in en heeft drie personen aangehouden.

Ruzie tussen twee families

De aanleiding van de vechtpartij was een ruzie tussen twee families. Om te voorkomen dat deze families weer met elkaar op de vuist gaan bij een volgende overwinning van Oranje, heeft burgemeester Cornelis Visser de gebiedsverboden opgelegd.
De politie en de gemeente Twenterand houden zondag de rotonde aan de Hammerweg in Vroomshoop goed in de gaten. Hoe ze dat gaan doen, maken ze niet bekend. Buurtbewoners zijn er zeker van dat als Oranje zondag wint van Mexico er weer een groot feest is bij de rotonde. Volgens een woordvoerder van de gemeente wordt een feest toegestaan, zolang er geen regels worden overtreden.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.