nieuws

Feest op rotonde Vroomshoop rustig verlopen

Na de 2-1 overwinning van Nederland op Mexico is op de rotonde in Vroomshoop opnieuw een feest losgebarsten. Vorige week liep een feest op de rotonde uit de hand. Daarom was er uit voorzorg politie aanwezig maar die hoefde niet in actie te komen. De sfeer bleef goed.
Na de vechtpartij van vorige week hadden vijf personen een gebiedsverbod gekregen. Zij mogen tijdens alle wedstrijden die het Nederlands Elftal dit WK speelt, niet in de buurt van de rotonde aan de Hammerweg komen. Op die plek ontstond na de voetbalwedstrijd van Oranje tegen Australië een vechtpartij.
Het inmiddels traditionele feest op de rotonde mocht van de gemeente wel doorgaan en dat gebeurde dus ook vandaag na de winst van Oranje. Honderden mensen verzamelden zich op de rotonde waar ook een kar met geluidsinstallatie stond om het feest compleet te maken.
Vandaag verliep het feest zonder problemen en bleef het gezellig. Tegen negen uur 's avonds hebben aanwezige agenten wel aangegeven dat de muziek zachter moest, daarna vertrokken veel mensen weer naar huis. Sommige aanwezigen gaven aan blij te zijn dat Vroomshoop heeft laten zien dat het ook gewoon gezellig kan blijven. Zij zijn van mening dat het slechts een paar raddraaiers zijn die voor problemen zorgen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.