nieuws

Jason Davidson nog onder contract bij Heracles

Jason Davidson in actie tegen FC Twente
Jason Davidson in actie tegen FC Twente
Heracles Almelo kan mogelijk toch nog wat geld krijgen voor Jason Davidson.
De Australische verdediger leek transfervrij te vertrekken bij Heracles, omdat zijn contract in Almelo deze zomer afloopt. Zowel Heracles als Davidson heeft echter het contract niet opgezegd, waardoor zijn contract automatisch met een jaar wordt verlengd.
"Wij hebben reeds in januari bij Jason en zijn zaakwaarnemer aangegeven graag twee jaar met hem verder te willen", legt directeur Nico-Jan Hoogma uit op de clubsite van Heracles. "Hij wilde wachten tot het WK met Australië, maar omdat wij hem graag wilden houden hebben wij niet opgezegd. Dat heeft hij ook niet gedaan en dus ligt hij onder dezelfde voorwaarden nog een jaar vast. Zo zijn de regels van de CAO voor profvoetballers. Wij zijn uiteraard in contact met Jason en zijn zaakwaarnemer om dit verder te bepreken."
Davidson had juist zijn zinnen gezet op een transfer naar een Duitse of Engelse club, nu hij zich op het WK in de kijker heeft gespeeld. Die transfer kan er nog steeds komen, maar dan moet er wel een transfersom worden betaald aan Heracles.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.