nieuws

Holten klaar voor dertigste Triathlon

De voorbereidingen voor de 30ste Triathlon van Holten zijn bijna afgerond. Vanaf morgen worden al de eerste sportwedstrijden gehouden in en rondom Holten. De internationale triathlon is zaterdag.
Het finishterrein, dat bijna klaar is, ziet er anders uit dan voorgaande jaren nu de Kalfstermansweide is verbouwd. De ruim 900 vrijwilligers zijn deze week druk aan het werk om alles vlekkeloos te laten verlopen tijdens de jubileumeditie. Zaterdag is het eerst de beurt aan de elite mannen, gevolgd door de vrouwen. Rachel Klamer uit Denekamp, die in het verleden al grote successen behaalde, is ook dit jaar weer één van de blikvangers tijdens de Triathlon van Holten. Bij de recreanten doet Mark Tuitert mee dit jaar.

Live op TV Oost
Op TV Oost is zaterdag een uitgebreid verslag te zien van de Triathlon van Holten. Vanaf het VIP-terras praat Bert van Losser met enkele gasten, terwijl verslaggever Paul Schabbink rondom de finish enkele prominenten uit Holten zal ontvangen. Tevens zijn er samenvattingen te zien van de elite-wedstrijden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.