nieuws

Vrouw gewond door ongeluk in Den Ham, familie zoekt getuigen

Vrouw gewond door ongeluk in Den Ham, familie zoekt getuigen
Vrouw gewond door ongeluk in Den Ham, familie zoekt getuigen
De familie van een vrouw die zwaargewond raakte na een ongeluk in Den Ham, roept in weekblad De Veenstreek getuigen op om zich te melden.
De 68-jarige vrouw raakte op 16 mei rond vijf uur 's middags zwaargewond toen zij op de stoep van de Smitstraat van haar fiets werd gereden door één jongen of door twee jongens. De vrouw kwam ten val en werd met zwaar beenletsel richting het ziekenhuis gebracht, waar ze meerdere malen werd geopereerd. Inmiddels is de vrouw thuis, maar moet ze nog steeds revalideren. Het is onduidelijk of ze volledig van haar verwondingen zal genezen.
Door het ongeluk kan de vrouw zich niet meer herinneren door wie ze ten val is gebracht. Sommigen getuigen melden één jongen op de fiets te hebben gezien, een ander zegt dat er twee jongens bij het ongeluk betrokken waren. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk wordt bemoeilijkt omdat de politie niet is ingeschakeld door de betrokkenen; zij hebben alleen een ambulance gebeld. De politie kan in dit geval niet veel betekenen.
De familie hoopt door deze oproep dat getuigen van ongeluk in Den Ham zich melden en met bruikbare informatie komen. Tot nu toe heeft de oproep een paar tips opgeleverd, maar de daadwerkelijke daders zijn nog niet gevonden.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.