nieuws

Webmaster SP Deventer spreekt ongenoegen uit op eigen website

Screenshot van de website
Screenshot van de website
De beheerder van de website van de SP in Deventer heeft dinsdagochtend de website van de partij gebruikt om zijn eigen visie op een conflict binnen de partij te geven. Eerder dit jaar, twee maanden na de verkiezingen, stapten drie van de vier fractieleden van de SP Deventer uit de partij wegens interne geschillen.
De opgestapte leden vonden dat een verdere samenwerking binnen de Deventer SP-fractie voor een nieuwe raadsperiode onmogelijk was. Begin juni heeft Vincent Mulder, fractievoorzitter van de SP Hengelo, het voorzitterschap van de Deventer partij op zich genomen. De webmaster adresseerde zijn verklaring aan Mulder, waarbij hij de nieuwe voorzitter onder meer verweet niet de volledige waarheid over het opstappen van de voormalig fractieleden te vertellen.

Mulder: vertrouwen in toekomst partij

Mulder laat in een reactie weten zich niet te herkennen in het verwijt. Over de verklaring van de webmaster en de onenigheid in de partij wil hij verder geen mededelingen doen. Mulder is bezig met het vormen van een nieuw partijbestuur en neemt daar naar eigen zeggen alle tijd voor. Hij heeft alle vertrouwen in de toekomst van de Deventer partij.
De verklaring van de beheerder van de website is dinsdag later op de dag van de site gehaald. De webmaster heeft per direct zijn werk voor de partij neergelegd. Mulder bevestigt dat er geen contact meer met de man is.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.