nieuws

Steekpartij in Losser gevolg van ruzie over rijgedrag

Rijgedrag oorzaak steekpartij Losser
Rijgedrag oorzaak steekpartij Losser
De steekpartij in Losser vanmiddag, waarbij een 20-jarige man uit Almelo gewond is geraakt, was het gevolg van een ruzie over het rijgedrag van het slachtoffer. Nadat Burgernet was ingezet kon de politie de 64-jarige verdachte bij zijn woning in Enschede aanhouden.
De Almeloër werd in een woning in Overdinkel door de politie aangetroffen, nadat het slachtoffer het alarmnummer had gebeld. Hij vertelde dat hij samen met zijn vriendin vanuit Glanerbrug richting Losser reed en dat de verdachte steeds dicht achter op zijn auto bleef rijden. Op de Gronausestraat haalde de verdachte het stel in en reed ze klem.

Ruzie over rijgedrag

Er ontstond vervolgens een ruzie over het rijgedrag, waarbij de verdachte het slachtoffer met een schroevendraaier in de rug stak. De verdachte ging er daarna vandoor. De politie zette onder meer Burgernet in om mensen mee te laten zoeken naar de auto van de verdachte. De verdachte werd uiteindelijk in de buurt van zijn auto en woning gevonden. Daar is hij aangehouden en meegenomen door de politie.

Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen. Hij moet daar in ieder geval vannacht ter observatie blijven.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.