nieuws

TCR Vervoer Deventer en Zutphen maakt doorstart

TCR BV
TCR BV
Er is overeenstemming bereikt tussen de curator en TCR BV over de overname van verschillende activiteiten van TCR Vervoer Regio Deventer BV en TCR Vervoer Regio Zutphen BV. Dat meldt Deventer Centraal.
TCR BV heeft de activiteiten van de failliete bedrijven gekocht. Ruim 60 procent van het personeel zal hierdoor een baanaanbod krijgen.

Kort geding tegen voorlopige gunning

TCR BV is nog in afwachting van een tijdelijke toezegging van de gemeenten Raalte, Olst-Wijhe, Deventer en Zutphen om het leerlingenvervoer te mogen blijven verzorgen tot minimaal 1 januari 2015.
Het bedrijf heeft een kort geding aangespannen tegen de voorlopige gunning van het leerlingenvervoer van bovenstaande gemeenten. Bij een positieve uitkomst zal dit ruim 70 banen extra kunnen opleveren.

In afgeslankte vorm verder

De afgelopen twee weken kon het vervoer gecontinueerd worden onder de vlag van de curator, vanaf 12 juli zal dit onder de verantwoordelijkheid van TCR BV in Raalte vallen. De vervoersactiviteiten zullen in afgeslankte vorm verder gaan en vanuit de vestiging in Raalte aangestuurd worden.
TCR BV is verheugd deze doorstart te kunnen maken om continuïteit te kunnen bieden aan de klanten en veel arbeidsplaatsen veilig te kunnen stellen.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.