nieuws

Klussenbedrijf Kampen gedupeerd door diefstal bedrijfsbus met gereedschap

De gestolen bedrijfsbus
De gestolen bedrijfsbus
Jan-Willem de Lange in Kampen is zwaar gedupeerd door een diefstal afgelopen nacht. De bedrijfsbus waarmee hij zijn klussenbedrijf runde is afgelopen nacht gestolen.
"De bus stond tien meter van mijn slaapkamerraam, maar ik heb er niks van gemerkt", vertelt Jan-Willem. Ook lag er geen glas van een ingetikt ruitje. Jan-Willem heeft meteen de politie ingeschakeld, maar die gaf hem weinig kans dat de bus nog teruggevonden wordt. Bovendien was het niet de enige bus die was gestolen.

"Het is al geen vetpot"

"Het is mijn transportmiddel, mijn kantoor en mijn werkplaats. Zonder die bus kan ik niks." Vandaag kon hij meteen al niet aan het werk, omdat er allerlei zaken met de verzekering moeten worden geregeld. "Het is al geen vetpot in deze moeilijke economische tijden en dan gebeurt ook nog eens dit."
De schade loopt in de tienduizenden euro's. En het is ook nog eens een keer een drukke periode, zo vlak voor de bouwvakvakantie. Misschien wel tegen beter weten in heeft Jan-Willem een oproep gedaan op Facebook, in de hoop dat iemand zijn bus ziet rijden en de politie waarschuwt. Dat wordt massaal gedeeld.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.