nieuws

GA Eagles wint met slechts 4-3 van Sallands Streekteam

GA Eagles heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd ternauwernood gewonnen van het Sallands Streekteam. In Heeten werd het slechts 4-3 voor de Deventer ploeg.
Go Ahead kwam in de eerste helft op achterstond toen een vrije trap van richting werd veranderd. Daarna kreeg de ploeg van trainer Foeke Booy veel kansen, maar werd er voor rust slechts één keer het net gevonden. Aanvoerder Marnix Kolder kon in twee instanties scoren.

Doelpuntrijk
In het tweede bedrijf leek Go Ahead snel orde op zaken te stellen. Door doelpunten van Alex Schalk (2x) en Peter van Ooijen liep de formatie snel uit naar 4-1. Daarna werd het toch nog verrassend spannend in Heeten. Twee standaardsituaties brachten het Sallands Streekteam terug in de wedstrijd. Eerst was het Dennis Hettinga die uit een hoekschop wist te scoren, even later faalde Jasper Broekhuis niet vanaf elf meter. Broekhuis nam de strafschop zelf nadat hij Jop van der Linden te kijk zette. Verder dan de aansluitingstreffer kwam het Sallands Streekteam niet. Zaterdag wacht voor Go Ahead de eerste echte test als Excelsior Rotterdam naar Terwolde komt.

Türüç en Overgoor
Na afloop waren met name Deniz Türüç en Sjoerd Overgoor onderwerp van gesprek. De middenvelders, die vorig seizoen een belangrijk aandeel hadden in de handhaving, blijven ook komend seizoen in Deventer.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.