FC Twente nipt langs FC Emmen in oefenduel

FC Twente heeft zaterdagmiddag ook haar vijfde oefenwedstrijd winnend afgesloten. Na zeges op Oldenzaal, Vechtdal Selectie, Team Twenterand en SV Meppen werd FC Emmen met 2-1 verslagen.
Bij de oefenwedstrijd in het Drentse Veenoord maakte Kasper Kusk zijn debuut voor FC Twente. De Deense aanvaller werd eerder deze week vastgelegd en liet zich meteen zien. Kusk tekende na een klein half uur namelijk voor de openingstreffer. Verder werd er niet gescoord in de eerste helft.
FC Twente controleerde de wedstrijd, maar kon niet voorkomen dat Alexander Bannink na een uur spelen de gelijkmaker achter doelman Nick Marsman schoot. Trainer Alfred Schreuder wisselde bijna zijn complete team in de tweede helft en een van de invallers bezorgde FC Twente de zege. Wout Brama, die zijn conditie op peil houdt in Enschede, maakte vijf minuten voor tijd de winnende treffer, 1-2.