nieuws

10-jarige Ilse uit Enschede gaat los op drumstel van drummer Pink in LA

"Een waanzinnige dag gehad in de Drumchannel Studio in Oxnard waar ik mijn eerste echte studio-opname heb mogen doen." Dat schrijft een blije 10-jarige Ilse Schulenberg uit Enschede op haar Facebookpagina. Â
Drumtalent Ilse heeft drie dagen lang drumles gehad van haar grote voorbeeld Mark Schulman, de drummer van de band Pink. Ook privé heeft ze samen met haar ouders tijd met hem doorgebracht.
Na een optreden van Pink vroeg ze de drummer hoe hij een bepaald nummer drumde, waarna ze een uitnodiging van hem kreeg voor een driedaagse drumcursus in Los Angeles. Het meisje kon er naartoe doordat ze via crowdfunding genoeg geld bij elkaar gebracht voor de reis en het verblijf in de Verenigde Staten. 
"Het is zo gaaf en ik heb onwijs geleerd", vertelde Ilse enthousiast aan 3FM-dj Giel Beelen. "Mark is heel aardig en heeft mij allerlei slagtechnieken bijgebracht". Dat enthousiasme blijkt ook op haar Facebookpagina "Ik ben een enorme ervaring rijker en ik kan niet wachten om achter mijn drumkit te kruipen en te oefenen, oefenen en oefenen... xXx."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.