nieuws

Heracles Almelo verliest met negen man van FC Den Bosch

Heracles Almelo heeft woensdagavond haar eerste nederlaag van de voorbereiding geleden. De ploeg van trainer Jan de Jonge ging met 2-0 onderuit tegen FC Den Bosch. Heracles beëindigde het duel met negen spelers vanwege twee rode kaarten.
In de eerste helft waren er weinig kansen te noteren. Wel raakten beide ploegen eenmaal de lat. Mark-Jan Fledderus en Barry Maguire waren dichtbij de openingstreffer.
In de rust wisselde De Jonge het complete team. Het duel leek op 0-0 af te stevenen, totdat Jaroslav Navratil zich liet gaan en een kwartier voor tijd met een rode kaart van het veld werd gestuurd. De aanvaller zou na zeventig minuten een elleboogstoot hebben uitgedeeld. Zeven minuten later werd ook Simon Cziommer na een harde tackle weggezonden. 
Met negen spelers kon Heracles de boel achterin niet dichthouden. FC Den Bosch kwam in de slotfase nog tweemaal tot scoren via Edoardo Ceria en oud-Heraclied Joey Belterman. Heracles hervat zaterdag de oefencampagne met een wedstrijd tegen De Graafschap.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.