nieuws

Scapino in Dedemsvaart nog dicht door wateroverlast

Met man en macht wordt in de Scapino in Dedemsvaart gewerkt om de winkel weer droog te krijgen na het noodweer van zaterdag. De winkel is vandaag de hele dag nog gesloten. Morgen zijn klanten weer welkom.
Wie over de tapijttegels in de winkel loopt hoort het nog steeds soppen. Met behulp van grote waterstofzuigers worden tegels gedroogd. Ook worden er tegels vervangen. Zaterdag stond er in korte tijd ongeveer zeven centimeter water in de winkel die is gevestigd in een kelder. "Het stond overal", zegt filiaalmanager Van Dijke. "Het is een flinke domper. We moeten anderhalve dag dicht, maar hoeveel schade we hebben, kan ik nu nog niet zeggen. De klanten konden hier zaterdagmiddag niet meer zijn. We moesten wat doen."

Nieuwe waarschuwing

Dedemsvaart werd zaterdag getroffen door een hoosbui. Bij een supermarkt kwam het plafond zelfs naar beneden. Personeel en klanten moesten snel naar buiten. Ook bij de Marskramer moest door wateroverlast worden gedweild. Beide winkels zijn vandaag wel weer open.
Ook vandaag heeft het KNMI weer gewaarschuwd voor gevaarlijk weer met als gevolg wateroverlast. Of ondernemers in Dedemsvaart de voeten dan droog houden, is de vraag. Het was zaterdag niet de eerste keer dat water de winkels binnenstroomde.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.