nieuws

Gewonde mountainbiker op Lemelerberg heeft gekneusd strottenhoofd

De mountainbiker die zondag gewond raakte door een gespannen draad op de mountainbikeroute op de Lemelerberg heeft een gekneusd strottenhoofd opgelopen. Het gaat naar omstandigheden goed met hem.
De mountainbiker wist van te voren dat er vorige week ook al een keer een draad gespannen was. Toen hij de route de eerste keer fietste was hij dan ook extra voorzichtig. In het tweede rondje was er op de route ineens een stroomdraad tussen twee bomen gespannen. Door de kracht van de klap knapte de draad.

Praten en slikken kost moeite

Volgens de politie heeft de man veel geluk gehad dat de draad knapte en had het heel anders kunnen aflopen. Hij is naar de eerste hulp gegaan waar werd geconstateerd dat hij een gekneusd strottenhoofd had. Hij heeft prednison gekregen om de zwelling tegen te gaan. Praten en slikken kost moeite.
De mountainbiker heeft zelf foto's gemaakt, maar wil verder niet in de publiciteit komen. Hij is geschrokken en hoopt dat de politie de dader snel te pakken heeft. De politie neemt de zaak hoog op en noemt het zelfs een aanslag, maar heeft nog geen spoor van de dader. Mountainbikers die de route willen fietsen worden gewaarschuwd.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.