nieuws

Oproep gewonde mountainbiker aan dader spannen draad: Stop hiermee!

De boom waar de draad aan vastzat
De boom waar de draad aan vastzat
De mountainbiker uit Emmen die zondag gewond raakte door een gespannen draad op de mountainbikeroute Lemelerberg roept de dader op om te stoppen met het terroriseren van mountainbikers.
Het was voor de tweede keer in korte tijd dat er een draad was gespannen. De eerste keer raakte er niemand gewond, de tweede keer dus wel. De man uit Emmen liep een gekneusd strottenhoofd op. Het gaat naar omstandigheden goed met hem, al heeft hij nog veel pijn.

Nog geen verdachte

Hij is blij met alle aandacht die er is voor wat er is gebeurd en het medeleven dat hij krijgt. Dat doet hem goed. Mountainbiken doet hij voorlopig even niet. De "kriebel" is even weg. Hij hoopt dat die snel weer terug is en hij snel weer op de fiets kan stappen en vraagt nu vooral om rust.
Hij realiseert zich dat hij erg veel geluk heeft gehad. Tegen de dader zegt hij: "Stop hiermee! Nu was ik het, met al het geluk, maar het had zoveel erger kunnen zijn." Het onderzoek van de politie is in volle gang. Er is nog geen verdachte in beeld. "Van een kwajongensstreek is geen sprake, we zoeken naar iemand die een motief kan hebben voor deze aanslag," zegt een agent. Er zijn inmiddels meerdere tips binnengekomen.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.