nieuws

Stadion Heracles Almelo een bouwput, kleedkamers net op tijd klaar voor seizoensstart

De kleedkamers in het Polman Stadion van Heracles Almelo zijn net op tijd klaar voor de start van de competitie, aanstaande zaterdag. Het stadion wordt sinds vorige maand grondig verbouwd en uitgebreid.
Tientallen bouwvakkers werken door om in elk geval de kleedkamers op tijd af te krijgen, zodat zaterdag de spelers van zowel AZ als Heracles zich kunnen douchen en omkleden. Bijna alles in het stadion gaat op de schop. Er komen meer en grotere businessruimtes, een nieuwe entree, een nieuwe persruimte, een Heracles museum en bijna vijfduizend extra stoelen.
Veel supporters helpen ook zelf mee met verbouwen. Hun nieuwe supportershome, met een grote bar van 12 meter lang, moet aanstaande zaterdag ook bruikbaar zijn. Voorzitter Jack Telgenkamp van supportersvereniging Hart voor Heracles denkt dat de bar zaterdag in elk geval open kan. De afwerking van het supportershome laat iets langer op zich wachten.
De complete vernieuwbouw van het Polman Stadion moet voor de start van het seizoen 2015-2016 klaar zijn. Het stadion heeft dan bijna 13.000 zitplaatsen. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.