nieuws

Drukkerij uit Dalfsen heeft succes met persoonlijke Coca Cola-flesjes

Drukkerij Eshuis zorgt ervoor dat er overal in Europa gepersonaliseerde colaflesjes te koop zijn. Het bedrijf uit Dalfsen is door Coca Cola ingeschakeld om alles in goede banen te leiden.
De frisdrankfabrikant heeft deze zomer voor de tweede keer op rij flessen op de markt gebracht met voornamen erop. De etiketten voor die flesjes worden op een speciale manier gedrukt. Alleen al in Nederland zijn er 2500 verschillende voornamen op de etiketten gedrukt. Dat ingewikkelde proces is door de drukkerij in Dalfsen ontwikkeld en door heel Europa uitgerold.

"Fantastische klus"

Directeur Peter Overbeek van drukkerij Eshuis is apetrots op de klus. "Het is fantastisch om zo'n klus binnen te halen want je onderscheidt je van iedereen." Vorig jaar werden de etiketten ook al in Dalfsen gedrukt. Dit jaar moeten de drukkers uit Dalfsen er ook voor zorgen dat het in de rest van Europa goed gaat.
"Het is voor 36 verschillende landen in heel Europa en dan heb je het over zo'n gigantisch volume dat we een netwerk van drukkerijen hebben ingeschakeld." Overbeek moet er vanuit Dalfsen voor zorgen dat de etiketten in elk land kwalitatief goed zijn en bijvoorbeeld dezelfde kleur hebben. Het is nog niet duidelijk of de actie volgend jaar een vervolg krijgt.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.