nieuws

'Dieven van waterglijbaan ook achter verduistering barbecues in Twente'

De mannen die verdacht worden van verduistering van een waterglijbaan in Geesteren zijn waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor de oplichting van een aantal slagers in Twente. Dat zegt slagerij Heuver in Nijverdal.
Heuver is vorige week opgelicht door twee mannen die voor het bedrijf Greve Metaal in Almelo een barbecue, koelbox, vlees en rauwkost bij hem kwamen halen. Ze zouden de spullen de volgende dag terugbrengen en betalen. Dat laatste is niet gebeurd. Het achtergelaten telefoonnummer werd niet beantwoord en het bedrijf blijkt helemaal niet te bestaan. Voor de slager betekent de oplichting een schadepost van 1500 euro.

Contact met Hopje Verhuur

De mannen zeiden bij vertrek in Nijverdal nog dat ze bij een bedrijf in Geesteren een feesttent moesten ophalen. Dat bedrijf, Hopje Verhuur, bleek ook de dupe van oplichters, nadat een waterglijbaan niet was teruggebracht. Hopje heeft via de sociale media de oplichter achterhaalds. Eén van hen is opgepakt.
Uit contact met Hopje en foto's blijkt volgens Heuver dat het om dezelfde mannen gaat. Heuver heeft zijn spullen echter nog niet terug en heeft ook van de politie nog niets gehoord.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.