nieuws

Jason Davidson dankt Heracles-fans voor fantastische herinneringen

Jason Davidson
Jason Davidson
Jason Davidson heeft dinsdag via Instagram de supporters van Heracles Almelo bedankt voor hun trouwe steun de afgelopen jaren.
"Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle fantastische herinneringen die ik de afgelopen 2,5 jaar heb opgedaan in Almelo. De manier waarop jullie me hebben gesteund zal ik altijd koesteren en blijven herinneren. Heracles is een geweldige club en heeft de beste supporters van Holland", schrijft de Australische verdediger.
Zijn vertrek in Almelo verliep enigszins vervelend, want Davidson dacht dat zijn contract bij Heracles was afgelopen. Heracles claimde echter dat het contract van Davidson automatisch met een seizoen was verlengd, omdat Davidson was vergeten de verbintenis op te zeggen. Zijn nieuwe club, West Bromwich Albion, moest daarom nog een transfersom betalen aan Heracles Almelo.

Desondanks koestert Davidson geen enkele wrok richting zijn oude werkgever: "Ik wil ook alle medewerkers, trainers en spelers bedanken voor de kans die ze me hebben gegeven om me te ontwikkelen tot de speler die ik nu ben. Als voetballer wil je altijd blijven verbeteren en nieuwe uitdagingen aangaan. En ik kreeg nu kans om te gaan spelen in de Premier League. Ik wil jullie allemaal oprecht bedanken voor de geweldige ervaring in mijn voetbalreis als jonge speler."
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.