nieuws

'Worstenmeisje' Kelly Brok uit Borne overspoeld met reacties

Kelly Brok uit Borne
Kelly Brok uit Borne
Ze is op televisie geweest, haar Facebook-pagina wordt overspoeld met reacties, ze heeft gesproken op de radio en ze wordt herkend op straat. Kelly Brok, beter bekend als het 'worstenmeisje', is hot. Sinds bij RTV Oost en Omroep Gelderland te zien was hoe de 20-jarige uit Borne haar aanbidder heeft ontmoet, is ze min of meer een beroemdheid Zelf reageert ze nuchter op alle commotie: "Ach, het is wel grappig".
Kelly verkocht worsten op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Menig man was gecharmeerd van haar, onder wie Fabian Wientjes uit Lievelde. Hij werkte er als parkeerwachter. Na de Zwarte Cross probeerde Fabian van alles om in contact te komen met zijn droomvrouw. Dinsdag was het eindelijk zover.
Op de site van RTV Oost werd het filmpje dat Omroep Gelderland maakte van de ontmoeting veel bekeken. Ruim 3500 keer. En ook bij Omroep Gelderland was het filmpje een grote hit. De grote vraag is natuurlijk of het aan is tussen het Kelly en Fabian. Kelly houdt zich op de vlakte. "Dat zien we nog wel, hoor!", lacht ze. Fabian en zij wonen op anderhalf uur reizen van elkaar en bovendien begint ze binnenkort met haar studie pedagogiek in Zwolle. "Ik moet kijken of ik er wel genoeg tijd voor kan vrijmaken", besluit Kelly.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.