nieuws

Mokotjo start mogelijk meteen in de basis bij FC Twente tegen Cambuur

Kamohelo Mokotjo start zaterdag mogelijk meteen in de basis van FC Twente. Trainer Alfred Schreuder liet vrijdag nog in het midden hoe hij gaat spelen tijdens de seizoensopening tegen SC Cambuur.
"Mokotjo is speelklaar en is een hele slimme speler", liet Schreuder weten. Op de plek van Quincy Promes lijkt Luc Castaignos de meest logische vervanger. Dat betekent dat Torgeir Borven in de spits zal beginnen. "We hebben daar meerdere mogelijkheden", bleef Schreuder schimmig. Andreas Bjelland zal wel spelen. Hij is fit genoeg om te starten. Rasmus Bengtsson zit niet bij de selectie. "Hij heeft een achterstand opgelopen in de voorbereiding", aldus Schreuder. Shadrach Egan zit ook niet bij de selectie. Dat geldt wel voor Jesus Corona en Tim Breukers. Mokotjo gaf overigens op de website van FC Twente een reactie op zijn transfer.

Cambuur
"Cambuur is een lastige tegenstander", weet Alfred Schreuder. "Ze hebben goede resultaten geboekt in de voorbereiding en vorig jaar lieten ze zien dat ze heel lastig zijn te verslaan in eigen huis." FC Twente won vorig jaar wel in Leeuwarden. Luc Castaignos maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.