nieuws

FC Twente begint zwak en speelt gelijk bij SC Cambuur

FC Twente is aan de eredivisie begonnen met een gelijkspel. Door een late treffer van Youness Mokhtar werd het bij SC Cambuur 1-1.
Castaignos was al binnen tien minuten dicht bij de openingstreffer, maar raakte de paal uit een hoekschop. Even later was het aan de andere kant wel raak. Rusnák, huurling van Manchester City, schoot een vrije trap op fraaie wijze in de kruising. Daarna creëerden beide ploegen weinig. Ogbeche kopte over en aan de andere kant deed Mokhtar dat ook. Daar bleef het bij en dus was het bij rust 1-0.
Na de pauze ging Twente op zoek naar de gelijkmaker en kreeg het enkele kansen. Martina kopte naast en even later schoot Castaignos hard naast het doel van Cambuur. Ook Kusk probeerde het, maar ook hij mikte naast het doel. Aan de andere kant kreeg Hemmen twee kansen met zijn hoofd, maar ook hij scoorde niet. Mokhtar probeerde het van afstand, ook hij wist niet tussen de palen te mikken. Even later lukte hem dat wel, zijn schot werd aangeraakt en vloog daardoor over Nienhuis het doel in. 1-1 was ook de eindstand.

SC Cambuur - FC Twente 1-1

1-0 Rusnák (13)
1-1 Mokhtar (88)
Arbiter: Janssen
Geel: -
SC Cambuur: Nienhuis, Droste, Pereira, Reijnen, Bijker, Bakker, El Makrini, Rusnák, Ogbeche (Barto/90+2), Hemmen (Dijkstra/78), Meleg (Schepers/61).
FC Twente: Marsman, Breukers, Martina, Lachman (Tapia/80), Koppers, Ebecilio, Castaignos, Schilder (Mokotjo/46), Kusk (Ould-Chikh/71), Børven, Mokhtar.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.