nieuws

FC Twente maakt serieus werk van Hakim Ziyech

Ziyech moet Tadic en Promes doen vergeten in Enschede
Ziyech moet Tadic en Promes doen vergeten in Enschede
FC Twente zal deze week proberen om Hakim Ziyech alsnog los te weken bij sc Heerenveen. De club uit Enschede start morgen de gesprekken om de 21-jarige spelmaker van de Friezen naar De Grolsch Veste te halen.
Ziyech moet de vervanger worden van Quincy Promes, die vorige week voor een fors bedrag vertrok richting Spartak Moskou. FC Twente moet zo'n €4 miljoen op tafel leggen voor Ziyech. Afgelopen vrijdag gaf trainer Alfred Schreuder nog aan dat ze het vertrek van Promes intern zouden oplossen. Het duel met Cambuur liet echter zien dat creativiteit op dit moment ontbreekt bij FC Twente op het middenveld. Ziyech moet invulling geven aan die leemte.

Bengtsson en Castaignos
FC Twente, dat door de financiële tegenwind onder toezicht staat van de KNVB, kan op dit moment niet veel ondernemen op transfergebied. Hoe de mogelijke transfer van Ziyech in zijn geheel gefinancierd gaat worden, is ongewis. De club uit Enschede hoopt in ieder geval nog op een vertrek van Rasmus Bengtsson. Ook Luc Castaignos staat nog in de etalage en zal bij een overgang de lasten kunnen verlichten. Verder zou een vertrek van Leroy Fer, inmiddels Norwich City, nog wat geld opleveren voor FC Twente.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.