nieuws

Gewelddadige woningoverval op gezin in Deventer in Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht
Opsporing Verzocht
In het televisieprogramma Opsporing Verzocht wordt morgen aandacht besteed aan de gewelddadige overval op een jong gezin in hun woning in Deventer.
De overval op de woning aan de Bart Bokhorststraat werd gepleegd op 9 juni, Tweede Pinksterdag, rond zeven uur 's morgens. Hierbij werd de mannelijke bewoner door de drie overvallers zwaar mishandeld en meerdere malen met een mes gestoken. Ook zijn echtgenote werd door het drietal bedreigd, maar zij bleef ongedeerd, net als het jonge kindje van het stel.
Nadat de drie mannen het huis hadden doorzocht, gingen ze er met geld en sieraden vandoor. De man bleef zwaargewond achter en moest aan zijn verwondingen worden geopereerd.
In de uitzending van Opsporing Verzocht van morgen wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze brute woningoverval. In de uitzending wordt de overval gereconstrueerd. Daarnaast worden bewakingsbeelden getoond.
De uitzending begint om kwart over negen 's avonds op Nederland 1 en zal een dag later om tien voor half één 's middags worden herhaald op Nederland 2.
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.