nieuws

Demy de Zeeuw doet open sollicitatie naar FC Twente, GA Eagles te vroeg

Demy de Zeeuw
Demy de Zeeuw
Demy de Zeeuw wil terugkeren in de eredivisie. De voormalig speler van Go Ahead Eagles is clubloos en ziet zichzelf graag terugkeren in de top van de Nederlandse competitie. Dat zei de middenvelder tegen Helden Magazine.
"Ik wil het liefst terug naar Nederland, naar Ajax, PSV, FC Twente, Vitesse of Feyenoord. Voor AZ sta ik ook open. Ik heb daar natuurlijk al eens gespeeld en bewaar mooie herinneringen aan de club. Tot op heden zijn geen van die clubs concreet geweest met interesse. Ja, ik ben dan bijvoorbeeld 'een van de spelers op het lijstje'. Daar heb ik niet zoveel aan. Ik heb wel mogelijkheden. Ik kan zo terug naar mijn oude club Go Ahead Eagles. Voor mijn gevoel komt dat nog een paar jaartjes te vroeg."
"Ik voel me heel goed. Ik ben fitter dan ooit, voortdurend aan het trainen en loop elke dag minimaal tien kilometer hard," legt de oud-international uit. "Ook let ik veel op mijn voeding, ik eet en leef op een gezonde manier. Ik ben nu 31 en wil heel graag nog een paar jaar voetballen."
De Zeeuw vertrok in 2011 van Ajax naar Spartak Moskou en speelde de afgelopen twee seizoenen bij Anderlecht in België.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.