nieuws

Advocate uit Zwolle wint Belgisch tv-programma en rijdt '24 uur van Zolder'

De Zwolse advocate Natasja Elderman gaat later deze maand in België de 24 uur van Zolder rijden. Elderman is bij het Belgische tv-programma Racing Stars bij de laatste vier vrouwen geëindigd en heeft daarmee een 'stoel' verdiend voor de race. En daarmee gaat een grote droom van Elderman in vervulling.
De 28-jarige advocate heeft de afgelopen weken verschillende eliminatieronden overleefd tijdens de opnames van het tv-programma, dat alleen in België te zien is. Negen mannen en negen vrouwen streden, net zoals bij een talentenshow, om vier plekken voor de 24 uur van Zolder. Vandaag was de laatste eliminatieronde en ook deze keer bleek Elderman voldoende in huis te hebben als coureur.

Droom die uitkomt

Elderman droomt al sinds haar jeugd van een carrière als coureur. Met haar vader keek ze altijd naar de Formule1 wedstrijden op tv en mede daardoor is ze begonnen met karten. Ze bleek talent te hebben en werd onlangs gewezen op het programma Racing Stars. Nu ze bij de laatste vier is geëindigd lijkt een carrière als coureur ineens een stuk minder ver weg.
De 24 uur van Zolder wordt gereden in het weekend van 30 en 31 augustus.
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.