nieuws

Action Staphorst vindt beelden verkeersslachtoffertje op beveiligingscamera's

De verongelukte Vince uit Heerjansdam
De verongelukte Vince uit Heerjansdam
De oproep die vandaag werd gedaan om beelden te zoeken van de 3-jarige Vince uit Heerjansdam, die eerder dit jaar in Staphorst verongelukte, heeft meteen resultaat opgeleverd. Op beveiligingscamera's van de Action in Staphorst zijn beelden gevonden van het spelende jongetje. Dat schrijft het AD.
De ouders en vrienden van het jongetje zijn op zoek naar zoveel mogelijk beelden van het jongetje, die op de dag van het ongeluk gemaakt zijn. Op de beveiligingsbeelden van de Action in Staphorst is Vince te zien terwijl hij met een bal aan het spelen is. De beelden worden voor de ouders op een dvd zetten.
Het jongetje kwam op 23 juli om het leven, toen de auto waarin hij zat betrokken was bij een ongeluk in Staphorst. Op de kruising van de Gemeenteweg en de Drafkistweg werd de auto door een tractor aangereden. Het jongetje stierf later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.
Mensen die nog meer beelden en foto's hebben kunnen contact opnemen met Transportbedrijf Redder Staphorst BV via hilly@redder-transport.nl of telefonisch via 06-53509115.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.