nieuws

Sport bij RTV Oost 16 en 17 augustus

RTV Oost sport
RTV Oost sport
Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal, rallysport en paardensport.
In Sport op Zaterdag om 21.35 uur aandacht voor de open dag bij topklasser HHC Hardenberg. Verder een reportage over rallycoureur Dennis Kuipers die zijn rentree maakt op het WK. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.
Zondag ruim aandacht voor de Grote Prijs van Ommen. Het sluitstuk van het paardensportevenement Jumping de Driehoek is zondag vanaf 15.00 uur live op TV Oost te volgen. Eerst worden de zestig combinaties in beeld gebracht, waarna de barrage (17.15 uur) een beslissing moet brengen. Jumping de Driehoek (drie sterren) is de laatste vijf jaren uitgegroeid tot een internationaal evenement. Er staan dertig verschillende nationaliteiten op de deelnemerslijst. Ook de Overijsselse coryfeeën Gerco Schröder, Jeroen Dubbeldam en de broers Hendrik-Jan en Frank Schuttert staan aan het vertrek. Vader Jan Schuttert is de organisator van het CSI.
In Sport op Zondag om 21.35 uur een uitgebreide terugblik op Jumping de Driehoek met de Grote Prijs van Ommen. Sport op Zondag wordt elk uur herhaald.
Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag speelt FC Twente om 19.45 uur in de Grolsch Veste tegen ADO Den Haag. PEC Zwolle reist af naar Dordrecht voor het duel tegen FC Dordrecht, ook om 19.45 uur. Zondag om 14.30 uur Excelsior – GA Eagles en vanaf 16.45 uur aandacht voor FC Groningen – Heracles Almelo.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.