nieuws

Go Ahead Eagles mist Wijnaldum nog tegen Excelsior

Giliano Wijnaldum kan zondag nog niet meedoen bij Go Ahead Eagles als die ploeg het in Rotterdam opneemt tegen promovendus Excelsior.
De verdediger trainde al wel weer mee, maar is nog niet fit genoeg. Hij had een kneuzing aan zijn scheenbeen en dat herstelt te traag. Schenk zal zijn plek als linksback weer innemen. Verder zijn er weinig wijzigingen te verwachten bij Go Ahead. Mogelijk dat er voorin iets anders gespeeld gaat worden, maar daar liet trainer Foeke Booy zich niet over uit.
Hij vergelijkt Excelsior met het Go Ahead Eagles van vorig jaar: "Dat is een team dat je absoluut niet mag en kan onderschatten. Dat nu ook in de eredivisie aan een avontuur is begonnen, zoals wij dat vorig jaar hebben gedaan, dus vol enthousiasme. Ik heb ze gezien tegen NAC. NAC heeft absoluut de kans gehad om die wedstrijd te winnen en heeft verzuimd om te scoren. Ze bleven in de wedstrijd. Ik vind wel dat wij ernaartoe moeten om te winnen en niet om alleen maar achterover te leunen. Dat is absoluut niet aan de orde."
In het audiofragment het hele gesprek met Booy. De wedstrijd tussen Excelsior en Go Ahead Eagles begint zondag om 14.30 uur en is te beluisteren op Radio Oost.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.