nieuws

Inwoonster Enschede krijgt mail van Barack Obama

President Obama
President Obama
Lisette Borkens uit Enschede heeft een persoonlijke e-mail gekregen van president Barack Obama van Amerika.
Het is een antwoord op een e-mail die Lisette zelf schreef aan Obama. Daarin stond dat ze waardering heeft voor de vastberadenheid van de president van Amerika om iets voor de wereld te betekenen. Ook dankte ze hem voor zijn inspanningen om mensen in Irak te helpen die bedreigd worden door IS. Lisette Borkens gaf in de e-mail ook nog de tip om terughoudend te zijn met het optreden rond Oekraïne zodat de spanningen daar niet escaleren.

Trots

Binnen een uur kreeg Lisette antwoord van Barack Obama. Ze is er ontzettend trots op. "Dit is natuurlijk ontzettend gaaf", zegt ze. "Je hoopt dat je antwoord terug krijgt, maar ik had het niet verwacht. En helemaal niet zo snel". Barack Obama schrijft in zijn e-mail dat hij geraakt is door de woorden van Lisette.
Dit is de mail die Lisette Borkens kreeg van Barack Obama:
Thank you for writing. I was touched by your kind words, and I appreciate your support for our shared values.
I believe we all have the power to make the world we seek. Our diversity and differences, when joined together by a common set of ideals, make us stronger. If we hold firm to our principles and back our beliefs with courage and resolve, then hope will overcome fear, and freedom will continue to triumph over tyranny—because that is what forever stirs in the human heart.
Again, thank you for your thoughtful message. I wish you all the best.
Sincerely,
Barack Obama

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.