nieuws

Go Ahead Eagles neemt zaterdag afscheid van ernstig zieke clubman

Eerbetoon Rene Beumer
Eerbetoon Rene Beumer
De Deventer voetbalclub Go Ahead Eagles neemt zaterdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, afscheid van clubman Rene Beumer. Het is de wens van de terminaal zieke Beumer om nog één keer een wedstrijd van de Eagles te kunnen zien, de club waar hij en zijn familie al jarenlang mee zijn verbonden.
Met een ereronde over het veld zullen de Supportersvereniging en de club Rene Beumer bedanken voor zijn jarenlange inzet. Dat gebeurt om 20.30 uur, vlak voor de aftrap van de wedstrijd.

Bekend gezicht en graag geziene medewerker

De familie van Rene zal bij de ereronde aanwezig zijn. Tijdens de ereronde zijn de horecapunten in de Adelaarshorst gesloten, zodat de medewerkers afscheid kunnen nemen van Rene Beumer.
Beumer is bij de meeste supporters van Go Ahead Eagles een bekend gezicht en een graag geziene medewerker. De familie Beumer en de Supportersvereniging zijn met elkaar verweven. De ouders van Rene Beumer bestierden jarenlang de smulhoek naast het voormalige supportershome, zijn vrouw is lid van het bestuur geweest en is nog altijd actief lid.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.